fbpx
Coco glam bar - Salon Bucuresti
  • Luni - Vineri

    10:00 - 20:00

  • Sambata

    10:00 - 20:00

  • Duminica

    Inchis

Our vibe

COCO glam bar

FeEl the vibe! Get glam and then go party!

COCO glam bar este situat in cea mai cosmopolita zona a Bucuresti-ului si a luat nastere din dorinta de a imbina necesitatile femeii moderne cu formarea unei comunitati “glam” a iubitoarelor de frumos.

Toate acestea intr-un design unic, tropical glam cu o nuanta de vibe balinez in care energia pozitiva este intotdeauna prezenta. Locul ideal in care iti poti petrece timpul pentru rasfat: servicii de hairstyle, nails & make-up.

Concept
Bucuresti • since 2020

Filosofia noastra

Conceptul nostru de “Get Glam & Then Go Party“ este unul special deoarece expertii nostri ofera servicii premium, folosind produse de calitate superioara, timp in care te poti delecta cu un pahar de vin sau de prosecco. Pe langa partea tehnica din salon, parul nostru necesita ingrijire corespunzatoare si acasa, de aceea oferim cele mai bune solutii de ingrijire a parului pe baza de produse naturale . COCO glam bar nu este doar un salon, ci ,, ESTE O EXPERIENTA “ care merita incercata macar o data!

Founder

Corina Vacariuc

"I use make-up to enhance the beauty that already exist"

Products
Beauty and sustainability

Perfect hair care

Avem grija de parul tau cu produse care il respecta si il protejeaza. Sustinem simplitatea, sustenabilitatea si eficienta in randul produselor profesionale. Frumusetea este responsabilitatea noastra!